Hét leesplatform voor het basisonderwijs.

Ontdek de mogelijkheden van digitaal lezen binnen het basisonderwijs.

Booqees Basisonderwijs is binnenkort beschikbaar.

Een breed aanbod.

Om het lezen te bevorderen is het van belang dat het boekenaanbod breed, actueel en gevarieerd is. Met momenteel een aanbod van 1.500+ kinderboeken zijn er voor ieder kind geschikte ebooks.

Leesplatform voor leerlingen.

Het Booqees Basisonderwijs platform is speciaal ontwikkeld voor gebruik door leerlingen. Het resultaat: een eenvoudige en veilige leesomgeving met voor iedere leerling een persoonlijk leesprofiel.

Leesbevorderende functies.

Met innovatieve functies, zoals zelf ingesproken audioboeken, leesprofielen en persoonlijke aanbevelingen, wordt lezen voor leerlingen nóg leuker wat de leesbevordering ten goede komt.





Deel Booqees Basisonderwijs met je collega's



Aanbod kinderboeken.

Booqees werkt nauw samen met diverse uitgeverijen van kinderboeken binnen Nederland en Vlaanderen. Ons aanbod bestaat nu al uit meer dan 1.500 kinderboeken en daar komen dagelijks nieuwe ebooks bij. Nieuwsgierig naar ons volledige boekenaanbod? Neem hieronder een kijkje in Booqees Basisonderwijs!

Devices booqees

Testimonials.

Lees hieronder wat enkele collega's van Booqees Basisonderwijs vinden.

Desi van Waaijen

Directeur OBS de Overhaal

"Booqees Basisonderwijs is een verrijking voor het leesaanbod op school. Leerlingen kunnen via een digitale omgeving makkelijker en sneller bij hun gewenste boeken. Daarnaast kunnen leerlingen tegelijkertijd dezelfde boeken lezen. En zijn er mogelijkheden voor kinderen om thuis ook boeken te lezen. Booqees Basisonderwijs bevordert hiermee het leesplezier van kinderen."






Gratis whitepaper.

Vul je gegevens in en ontvang de gratis Booqees Basisonderwijs whitepaper.